Politika kakovosti in ravnanja z okoljem

Podjetje Plut d.o.o. se že od vsega začetka ukvarja z oblikovanjem kovin, inovacijami in izdelavo orodij za lastne in tudi potrebe kupcev.

Naša vizija je priti v sam vrh pri so-izdelavi izdelkov za proizvajalce najprestižnejših blagovnih znamk avtomobilov. Želimo biti zaupanja vreden dobavitelj vseh naših izdelkov in storitev. Naši izdelki bodo vedno najvišje kakovosti, pri tem pa bomo ostali zavezani skrbi do zaposlenih in okolja.

Izziv nam je uresničiti najzahtevnejše ideje in pri tem dosegati najvišjo kakovost. Naš cilj je razviti vsak projekt v dolgoročen poslovni odnos.

Imamo dolgoročne načrte, prvovrstne izdelke in trudili se bomo za sijajno prihodnost. Vemo, da je predanost novim izzivom gonilo podjetja. Ne bomo odstopali od začrtane poti, ki jo izrisujejo potrebe naših partnerjev, ekološka usmeritev podjetja in skrb za zaposlene. To bomo dosegli z velikim poudarkom na znanju, razvoju naših storitev, z otroško radovednostjo pri iskanju rešitev za izzive naših partnerjev, s prepričanjem, da so nenehen razvoj in vlaganje v zaposlene ter skrb za okolje najboljši sopotniki.

Smernice kakovosti in ravnanja z okoljem:

· nenehno izboljševanje procesov

· zagotavljanje kakovostnih in do okolja prijaznih izdelkov in storitev

· izpolnjevanje zahtev kupcev, okoljske zakonodaje, zahtev lokalne skupnosti in drugih veljavnih zahtev

· fleksibilen, zanesljiv in korekten odnos do kupcev

· nenehno izboljševanje učinka ravnanja z okoljem z namenom preprečevanja onesnaževanja in zmanjševanja obremenjevanja okolja

Z vpeljavo sistema vodenja kakovosti in ravnanja z okoljem se je podjetje obvezalo, da bo izpolnjevalo zahteve standarda ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015 ter da bo v svojem sistemu vodenja nenehno izboljševalo njegovo učinkovitost.

Politika kakovosti in ravnanja z okoljem je izhodišče za določanje in zasledovanje ciljev.

Politika kakovosti in ravnanja z okoljem je kot dokument dostopna zunanjim partnerjem.

Senožeti, 30. september 2022

cetificate iso 14001 cetificate iso 9001